Bel gratis: 0800-6666 112

24 uurs service! 24uurs service!

slide
slide
slide

Loodgieter

Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink is een gerenommeerd loodgietersbedrijf met jaren lange ervaring op het gebied van loodgieters-, riolerings- en onderhoudswerk aan en om uw onroerend goed. 24 uur per dag kunt u onze monteurs telefonisch bereiken via 0800-6666 112.

Bel gratis:

24 uurs service! 24uurs service!

Over ons

Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink in Rotterdam is een begrip wanneer het gaat om loodgieters-, riolerings- en onderhoudswerk in Zuid- en Noord Holland. Wat in de jaren 80 begon met één bestelauto is uitgegroeid tot een gerenommeerde loodgieters- en rioleringsbedrijf met modern apparatuur en zeer vakkundig personeel. Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink Rotterdam 24 uur per dag bereikbaar in Rotterdam om u, in geval van acute nood, direct uit de problemen te helpen.

Het loodgietervak is feitelijk nog steeds een ouderwets ambacht. Ondanks alle moderne hulpmiddelen komt het nog altijd aan op de vakkundigheid en de kennis van de de loodgieter. Jarenlange ervaring in combinatie met het fingerspitzen gevoel vormen een goede loodgieter. Bij Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink is iedere werknemer dan ook een ware kunstenaar wanneer het aankomt op lood- en zinkwerk.

Rotterdam bezit goed functionerend riolerings- en waterleidingsysteem. Toch gebeurt het dat pijpleidingen het door onder andere ouderdom begeven of verstopt raken. Daarnaast worden velen beschadigd bij de talloze werkzaamheden die er plaatsvinden. Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink uit Rotterdam beschikt over de modernste apparatuur om breuken en beschadigingen in mum van tijd op te sporen zonder dat daarvoor eerst de hele straat opengebroken dient te worden. Middels onze uiterst moderne camera’s kunnen wij de exacte plek van het mankement aanwijzen. Slechts op die plek zullen wij hoeven te graven om vervolgens de broodnodige werkzaamheden uit te voeren. Door deze efficiënte werkwijze blijven de kosten en uw overlast beperkt!

24 uur Loodgieter in Rotterdam

De loodgieters in Rotterdam van Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor alle denkbare noodgevallen. Heeft u een lekkage? Zit de afvoer verstopt? Of moeten er rioleringswerkzaamheden uitgevoerd worden? Bel ons gratis servicenummer 0800-6666 112 en krijg direct een loodgieter in Rotterdam aan de lijn. Wij zijn bij noodgevallen altijd snel aanwezig om de problemen op te lossen.

Naast onze 24 uur service kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor alle normale loodgieterswerkzaamheden. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe toilet pot laten plaatsen? Of wilt u een waterleiding laten aanleggen of laten verleggen voor bijvoorbeeld een wasmachine of vaatwasser? Ook dan met bij ons loodgietersbedrijf aan het juiste adres.

Bel gratis de loodgieter in Rotterdam is: 0800-6666 112.