Bel gratis: 0800-6666 112

24 uurs service! 24uurs service!

slide
slide
slide

Loodgieter

Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink is een gerenommeerd loodgietersbedrijf met jaren lange ervaring op het gebied van loodgieters-, riolerings- en onderhoudswerk aan en om uw onroerend goed. 24 uur per dag kunt u onze monteurs telefonisch bereiken via 0800-6666 112.

Bel gratis:

24 uurs service! 24uurs service!

Rioleringswerkzaamheden in Rotterdam

Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink in Rotterdam beschikt over de modernste apparatuur om breuken en beschadigingen in mum van tijd op te sporen zonder dat daarvoor eerst de hele straat opengebroken dient te worden. Vanwege onze uiterst moderne camera’s kunnen wij de exacte plek van het mankement aanwijzen. Slechts op die plek zullen wij hoeven te graven om vervolgens de broodnodige werkzaamheden uit te voeren. Hierdoor blijven de kosten en overlast tot beperkt!

Naast het repareren van beschadigingen aan het riool kunnen wij ook uw riolering vernieuwen of een extra rioolbuis plaatsen bijvoorbeeld voor een tweede toilet.

Verstoppingen ontstoppen

Of het nu gaat om een verstopte afvoer van een wastafel, bad, douche of uw riool. De riool afdeling van Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink Rotterdam kan het verhelpen, onze vakkundig werknemers kunnen met de modernste apparatuur alle soorten verstopping opsporen en verhelpen, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Dus heeft u een verstopping bel dan gratis 0800-6666 112.

Dag en nacht loodgieter in Rotterdam

Onze loodgieters in Rotterdam staan dag en nacht voor u klaar, wij zijn niet alleen bereikbaar voor rioleringswerkzaamheden, maar u kunt natuurlijk dag en nacht bij ons terecht voor lekkages, verstoppingen of daklekkages. Wij zijn in Rotterdam en omgeving binnen no-time aanwezig als er spoed bij is. Heeft u bijvoorbeeld een lekkage door een geknapte leiding? of staat uw kelder blank door hevige regenval? Neem dan 24 uur per dag, 7 dagen in de week contact op met onze loodgieter in Rotterdam.

Ook voor geen spoedgevallen zijn wij het loodgietersbedrijf voor u! Wij kunnen badkamers verbouwen/renoveren, nieuw sanitair plaatsen, nieuwe kranen leveren en monteren. Kortom: voor alle loodgieterswerkzaamheden kunt u terecht bij ons loodgietersbedrijf in Rotterdam.

 

24 uur per dag bereikbaar voor Rioleringswerkzaamheden, bel gratis: 0800-6666 112.