Bel gratis: 0800-6666 112

24 uurs service! 24uurs service!

slide
slide
slide

Loodgieter

Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink is een gerenommeerd loodgietersbedrijf met jaren lange ervaring op het gebied van loodgieters-, riolerings- en onderhoudswerk aan en om uw onroerend goed. 24 uur per dag kunt u onze monteurs telefonisch bereiken via 0800-6666 112.

Bel gratis:

24 uurs service! 24uurs service!

Vacature loodgieter 24/7

Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink, dé loodgieter in Rotterdam. Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink te Rotterdam is een begrip wanneer het gaat om loodgieters-, riolerings- en onderhoudswerk in Zuid- en Noord Holland. Wat midden jaren 80 begon met één enkele bestelwagen is uitgegroeid tot een gerenommeerd loodgieters- en rioleringsbedrijf met uiterst modern materieel en zeer vakkundig personeel. Daarnaast is Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink Rotterdam 24 uur per dag bereikbaar om u in geval van acute nood direct uit de problemen te helpen.

Wij zoeken

Ter uitbreiding van onze 24 uur service team zoeken wij per direct meerdere getalenteerde collega’s voor een gevarieerde en dynamische functie. Ben jij een zelfstandig werkende installatiemonteur / loodgieter die aan een half woord genoeg heeft? Ben je 24 uur per dag beschikbaar? Dan zoeken wij jou!

Je werkt met alle aspecten van het vak zoals sanitair, gas- en waterinstallaties. De projecten die je in deze functie als loodgieter uitvoert omvatten het installeren van zeer afwisselende sanitaire voorzieningen en mogelijk lood en zinkwerk. Daarnaast ben je allround loodgieter en kun je effectieve oplossingen bedenken bij calamiteiten, zoals lekkages aan daken, waterleidingen en verstoppingen.

Eisen

Wij zoeken collega’s die ervaring hebben opgedaan als loodgieter, zelfstandig kunnen werken en in bezit zijn van een rijbewijs. Naast vakbekwaamheid zoeken wij loyale collega’s die 24 uur per dag beschikbaar zijn. Je hebt een flexibele instelling en bent tevens enthousiast en nauwkeurig.

Je kunt rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden. Ben jij de loodgieter die we zoeken? Stuur dan een gemotiveerde e-mail met je CV naar: info@loodgietersbedrijf-aenr.nl.

NB. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer vacatures in de regio of nationaal, kijk op: www.onlineuitzendbureau.nl